banner78
banner25

Kent ormanı kapatılıyor mu?
Söğütlük Kent ormanı içerisinde bulunan ve Edirne Valiliği tarafından bir süredir işletilen halka açık kahvaltı salonunun yılbaşına kadar kapatılacağı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre Edirne Valisi Hasan Duruer’in geçtiğimiz günlerde düzenlediği ve Köylere Hizmet Götürme birliği üyeleri ile bir araya gelerek yaptığı toplantıda gündeme gelen konu sonrasında işletmenin zarar ettiği ve doğru işletilmediği gerekçesi ile kapatılmasın doğru olacağının görüşüldüğü öğrenildi.
Orman İşletme Müdürlüğüne ait olan ve yapılan protokolle işletme hakkı Edirne Valiliği Köylere Hizmet Götürme Birliğine verilen Kent ormanı salonunun iyi işletilemediği ve zarar ettiği gerekçesi ile yılbaşına kadar kapatılacağı ifade edildi.Alınan bu karar ise Hizmet Götürme birliğinde adeta bomba etkisi yarattı.
Hesapların doğru tutulmadığı,harcamaların hat safhada yapıldığı ve her hesap görünümünde kahvaltı salonunun bugüne kadar sürekli zarar yaptığını belirten yakın kaynaklar “Vali Duruer göreve geldiği gün burasını mercek altına almış.Yapılan incelemeler sonrasında zarar ettiğini öğrenmiş ve durmasının anlamsız olduğuna karar vererek kapatılmasını istedi”dediler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30