banner137
banner25

Kendilerini kuma gömdüler!

Yasa dışı yollarla sınırları geçmek isteyen ve bu uğurda her türlü yola başvuran sığınmacılar,Avrupa hayalleri için ölümü bile göze alarak akla hayale gelmedik yöntemleri deniyorlar.

Kara sınırlarımızı aşarak Yunanistan veya Bulgaristan üzerinden Avrupa’ya geçmeye çalışan 19 kaçak önceki akşam Kapıkule Tren garından hareket edecek olan kum yükü bulunan trenin vagonlarına binerek Bulgaristan’a kaçak yollardan geçmek isterken yakalandı.

Kapıkule tren garında bulunan ve gümrük işlemi yapıldıktan sonra trene binerek vagonlar içindeki kumların içine kendilerini gömen ve uzun süre burada bekleyen mülteciler,gümrük yetkililerinin dikkati ile Bulgaristan’a hareket etmeden önce yakalandılar.

Gümrük yetkilileri gördükleri manzara karşısında şaşkına dönerken,kaçakların kuma kendilerini görünmemek için gömdükleri ve nefes almak için ellerinde bulunan hortumları kullandıkları anlaşıldı.

Yakalanan kaçaklar Jandarma ekiplerine teslim edilerek haklarında yapılan işlem sonrasında Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine teslim edildiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30