banner137
banner25

Kaza;2 yaralı!

Kapıkule yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre tarlasında çalıştıktan sonra köyüne traktörü ile giden İzzettin Kurtuluş’a aynı istikamette seyir halindeki Ertan Yıldız aracı ile çarptı.

Kaza, Kapıkule Sınır Kapısı yolu 7'ncı kilometrede meydana geldi. Yenikadın köyünde oturan 56 yaşındaki İzzettin Kurtuluş tarlasından topladığı odunları traktörüne yükledikten sonra yola koyuldu. 22 EP 728 plakalı traktörü ile Yenikadın köyüne seyir halindeyken köy kavşağına yaklaştığında yanından geçen Ertan Yıldız idaresindeki 34 YA 0610 plakalı otomobil odun yüklü traktöre arkadan çarptı. Kazada devrilen traktörün sürücüsü İzzettin Kurtuluş yaralanırken, Ertan Yıldız ise kazayı hafif sıyrıklarla attı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan İzzettin Kurtuluş tedavi altına alındı. Otomobil sürücüsü 38 yaşındaki Ertan Yıldız ise ifadesi için Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30