banner78
banner25

Kayıp hurdalar mahkemede!
Edirne Belediyesinin kayıp hurdaları ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığının hazırladığı iddianame tamamlanarak dava açılması için 1 Sulh Ceza Mahkemesine gönderildi.Yaklaşık 6 ay önce gündeme gelen ve yerel basında yer alan haberler üzerine Edirne Valiliği tarafından açılan soruşturmanın ardından şimdide Cumhuriyet Savcılığı konuya el atarak soruşturma başlattı.Soruşturmanın tamamlanması ile ilgili hazırlanan iddianamenin ardından mahkemeye davanın görülmesi için sevk edilen ilgili olayın üç sanığı 26 Nisan 2012 tarihinde hakim karşısına çıkacak.
1 Sulh Ceza mahkemesinde görülecek olan davanın ilk duruşmasında sanıklar Sefa P., Hasan B., ve Başkan yardımcısı Murat M. Hakim karşısında savunmalarını yapacaklar.Görevi kötüye kullanmak suçlaması ile açılan davada kayıp hurdalar ile ilgili olarak sanıklar savunmalarını yapacaklar.
Bugüne kadar yazılan ve çizilen olayın üzerine hiçbir şekilde açıklama yapmayan ve olayı soğutmaya çalıştığı anlaşılan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin ise bu sessizliği düşündürüyor.
Bilindiği gibi Edirne Belediyesine ait hurda malzemelerin bulunduğu Paşaçayırı mevkiindeki hurda deposundan bazı kişi veya kişilerce 250 bin TL değerinde olan hurdalar kamyonlara yüklenerek alınmış ve olayda Başkan yardımcısı Murat M.’nin bilgisi olduğu ve hurdaları tehdit ve baskı sonrasında verdiği iddia edilmiş ve yapılan şikayet üzerine savcılık olaya el koymuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30