banner137
banner25

Katil zanlısının cesedine ulaşıldı!

Edirne’nin Menzilahır Mahallesi’nde önceki gece meydana gelen ve aynı aileden üç kişiyi öldürüp iki kardeşi yetim bırakan katil zanlısının cesedine ulaşıldı.

İki gündür Edirne Emniyet’inin aradığı katil zanlısı Nedim Merdin isimli şahsın olayı gerçekleştirdiği mahalleye yaklaşık 1 km uzaklıktaki bir arazide intihar ederek canına kıydığı anlaşıldı.

Menzilahır Mahallesi, Noktacı Cami sokak üzerindeki eşinin ağabeyinin yaşadığı eve gelerek beraberinde getirdiği pompalı tüfekle rastgele ateş ederek 5 kişilik aileden anne Hanife Mal,Baba Salih Mal ve 2 yaşındaki çocukları Elena Mal isimli bebeği öldürerek kayıplara karışan şahsın Açık cezaevi yolu üzerindeki Fırınlar Sırtı mevkii TOKİ konutları yakınında yaşamına son verdiği anlaşıldı.

Bölgede koyunlarını otlatan bir çoban tarafından görüldüğü belirtilen erkek cesedi üzerinde inceleme yapan Olay yeri İnceleme ekipleri şahsın olayda kullandığı pompalı tüfekle intihar ettiğini doğruladı.

Olayı gerçekleştirdikten sonra belli bir süre ağaçlık alanda saklandığı ve daha sonra mahalleye yakın bir arazide canına kıydığı anlaşılan Nedim Merdin isimli şahsın cesedinin yaklaşık iki günlük olduğu ifade edildi.

Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30