banner137
banner25

Karnındaki bebeklerini bıçakladı!

Edirne’de evlilik dışı bebeğini istemeyen anne, karnındaki 6 haftalık ikiz bebeklerini bıçaklayarak öldürmek istedi.

Eşinden ayrı yaşayan ve sevgilisinden evlilik dışı hamile kalan 35 yaşındaki Gülden O.isimli bayan korunmasına rağmen hamile kaldı.Hamilelik belirtilerinin başlaması ve doktor kontrolü sonrasında 6 haftalık hamile olduğunu öğrenen anne, evine gelerek durumu bir yakını ile paylaştı.Evdeki konuşma sonrasında “ben bu bebeği istemiyorum”diyerek mutfaktaki ekmek bıçağı ile karın bölgesine tek bıçak darbesi vuran anne yaralı olarak Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesine kaldırıldı.Burada yapılan ilk müdahale sonrasında Kadın Doğum servisinde tedavi altına alınan Gülden O.isimli bayan ikiz bebeklerinin alınmasını istedi ve tedaviyi kabul etmeyeceğini belirtti.

İki gün hastanede kaldıktan sonra kendi isteği ile taburcu olan anne Gülden O. Polis ekipleri ile beraber ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.İfadesi alındıktan sonra Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilen anne buradaki ifadesi sonrasında serbest bırakıldı.

Gülden O’nun eski eşinden boşandığı,yaşadığı yasak aşktan dolayı hamile kaldığı,sevgilisinin kendisini bırakması üzerine bebeğini öldürmek istediği öğrenildi.

6 haftalık bebeklerin bıçak darbesinden dolayı zarar görmediği,anne karnında hafif bir kesik meydana geldiği ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30