banner78
banner25

Kar yeniden giriş yaptı!
Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı hava Hamzabeyli sınır kapısından yurda yeniden giriş yaptı. Bulgaristan’a açılan kara sınır kapılarımızdan olan ve Kuzey kesimde kalan Hamzabeyli sınır kapısında etkisini iyiden iyiye hissettiren kar yağışı sınıra yakın yerlerde beyaz bir örtü halini alırken kent merkezine doğru olan yerlerde henüz etkisini gösteremedi.
Tipi şeklinde etkili olan kar yağışının özellikle Bulgaristan tarafından gelen sürücüler için sıkıntı yarattığı ve sınırın diğer tarafında yoğun bir şekilde kar yağışının yaşandığı belirtiliyor.
Karayolları ekipleri ise kar yağışının hızını arttırması durumunda karayolunun ulaşıma kapanmaması için hazır halde bekliyorlar.Bulgaristan tarafından gelen tır sürücüleri Türk sınırına tipi nedeniyle güçlükle gelebildiklerini belirtirken Bulgar ekiplerinin çalıştığını ancak karın etkisinden dolayı yolların tekrar kapandığını ifade ediyorlar.
Sınır köyü Hamzabeyli köyünde ise kar kalınlığı yer yer 3-5 cm e ulaşırken köyde yaşamın devam ettiği ve şu ana kadar bir etkisinin olmadığı görüldü.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30