banner78
banner25

Kar eğlenceye dönüştü!

Edirne’de etkili olan kar yağışı sonrasında uzun bir tatil dönemi yaşayan çocuklara Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’dan sürpriz geldi.

Kentin dik bayırlarının olduğu noktalarda poşet,tahta veya pvc malzemeleri altına koyarak kayan çocukları gören Belediye Başkanı Recep Gürkan Par ve Bahçeler Müdürlüğü’nde özel olarak ahşap kızak yaptırdı.Yaptırılan kızakların dağıtım noktasını sosyal medya hesabından duyuran Başkan Gürkan gece 22:00’da kızakların dağıtılacağı alan olan Şükrüpaşa mahallesi Suni Gölet yakınlarındaki rampanın olduğu yere geldi.Günlerdir kaydıkları noktada rampanın sonunun tehlike arz ettiği gerekçesi ile düzenlenmesi ve yumuşatma için kar yığılması talimatını veren Gürkan kızakları çocuklara tek tek dağıttı.

Kızakları alarak kar’ın zevkini doyasıya yaşayan çocuklar bir bir kaymaya başladı.Kar keyfini en iyi şekilde yaşayan çocuklar kızak dağıtımından son derece memnun olduklarını dile getirdi.

Kentte 30 yıldan bu yana kar yağmadığını belirten Edirne Belediye  Başkanı Recep Gürkan karla mücadele çalışmalarını aralıksız yaptıklarını ve bunda başarılı olduklarını belirterek; “Bize dört,beş gündür bütün yolları açmayın,bütün rampaları açmayın bizim de kayabileceğimiz,bize kar’ın keyfini çıkarabileceğimiz alanlarda bırakın talebi vardı.Bizde kendi belediyemizin atölyesinde yapmış olduğumuz ahşap kızakları bu akşam sözleşmiştik gençlerle ve çocuklarımızla getirdik ve onlara armağan ettik.Şu anda gerçekten kar eğlenceye dönüştü.Kar’ın keyfini de yaşamak gerekiyor,mutluluğunuda yaşamak gerekiyor .Kar berekettir”şeklinde konuştu.
Bazı vatandaşlar ise araçların arkasına bağladıkları iple kar keyfini farklı br yöntemle yaşadı.




banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30