banner137
banner25

Kapıkule'de silah sesleri!
Türkiye ile Bulgaristan arasında bulunan ve Avrupa’nın en büyük kara gümrüğü olan Kapıkule Sınır Kapısı’nda öğlen saatlerinde yaşanan bir olay paniğe yol açtı. Birbirleriyle sıra yüzünden tartışan iki yabancı plakalı araç sahibini yatıştırmak için havaya 2 el ateş açtığı iddia edilen gümrük muhafaza memuruyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre olay saat 13.30 sıralarında Kapıkule Gümrük Sahası’nda meydana geldi. Bulgaristan’daki ‘Baba Marta’ bayramının yanı sıra haftanın son iş günü olması nedeniyle oluşan yoğunluktan ötürü iki yabancı plakalı araç sahibi, sıra yüzünden aralarında tartışmaya başladı. Bu sırada bir gümrük muhafaza memurunun tartışan tarafları sakinleştirmek amacıyla havaya iki el ateş açtığı ileri sürüldü. Silah seslerinin duyulması üzerine Kapıkule Gümrük Sahası’nda panik havası yaşanırken yaşanan olayı cep telefonlarıyla görüntülemek isteyen vatandaşların gümrük muhafaza memurlarının uyarılarıyla karşılaştığı öğrenildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30