banner78
banner25

Kapıkule yine rekor kırdı!

Dünyanın alan olarak en büyük kara sınır kapısı olma özelliği ile bilinen Avrupa’ya açılan Kapıkule sınır kapısı yine yeni bir rekora daha imza attı.

Yaz tatillerini geçirmek üzere Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde çalışan gurbetçilerimiz Ramazan bayramının da yaklaşması ile yıllık izinlerini geçirmek için Türkiye’ye giriş yapmaya başladılar.

Karayolu ile gelerek ülkemize 20 Temmuz 2014 saat 08:00 ila 21 Temmuz 2014 saat 08:00 arasında giriş yapan gurbetçilerimizin araç sayısının 8 bin 551 olarak belirlendiği ifade edildi.

Trakya Gümrükleri Bölge Müdürü Müslüm Yalçın “yine bir rekora imza attık” diyerek geçen yılın rakamları ile kıyasladığımızda bu yıl ülkemize giriş yapan gurbetçi sayısının araç anlamında 8 bin 551 olarak belirlendiğini kaydetti.

Gümrük sahasında 26 bilgisayar kaydı yapan sistem dahilinde işlem yaptıklarını ifade eden Yalçın gümrük sahasının kapasitesinin 8 bin araçlık olduğunu ancak hiçbir sorun yaşanmadan açılan ilave iki peron ile kapasitesinin üzerine çıkılarak giriş yapan araç sayısının 8 bin 551 olarak kaydedildiğini belirtti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30