banner137
banner25

Kanal üzerine yürüyüş yolu geliyor!
 Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Fatih Mahallesi’nden Kocasinan Mahallesi’ne kadar uzanan su kanalının üzerine ‘Yürüyüş ve Gezinti Parkuru’ yapmak için çalışmalara başladı. Zemini kanserojen madde içermeyen kauçuk malzeme ile kaplanacak olan parkur, Edirnelilerin rahat bir şekilde yürüyüş yapmasını sağlayacak.

Uzun yıllardır Edirnelilerin yürüyüş alanı olarak kullandığı Fatih Mahallesi’nden Kocasinan Mahallesi’ne kadar uzanan su kanalı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talimatlarıyla yeni bir görünüme kavuşuyor.

Bin 240 metre uzunluğunda 5 metre 30 santim genişliğinde olacak olan ‘Yürüyüş ve Gezinti Parkuru’nun zemini tamamen geri dönüşüm malzemelerinden elde edilecek. Kanserojen madde içermeyen kauçuk malzemeden yapılacak olan parkur, vatandaşların yorulmadan daha rahat bir şekilde yürüyüş yapmasını sağlayacak.

SPOR ALETLERİ VE KAMELYALAR

Edirnelilerin, spor yaparak daha sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri için Yürüyüş ve Gezinti Parkurunda spor aletleri de yer alacak. Belirli noktalara kamelyalar ve oturma bankları da konulacak. Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yapacağı çevre düzenlemesi ile de alan yeşil bir görünüme kavuşacak.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30