banner137
banner25

Kameramana rekor maaş!
Edirne belediyesi tarihinde hiç görülmemiş bu olayda görüşülen gündem maddelerine kameraman alımı damgasını vurdu ve en çok eleştirilen konuların başında geldi.
Belediye Meclis salonunda gerçekleşen Meclis toplantısına Hakan İnci başkanlık yaptı.Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin 9 günlük yurt dışı gezisi neden ile katılamadığı toplantıya başkanlık yapan Hakan İnci 16 maddelik Meclis gündemini bir çırpıda görüştü.
İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından şoför kadrosunun iptal edilerek kameraman kadrosuna çevrilmesi hususundaki 6 ncı maddede yer alan talebini görüşen Meclis üyeleri görüşü lehte onaylayarak karara bağladı ve 7 nci maddeye geçerek alınacak olan kameramana verilecek maaşın 1900 TL olmasını kararlaştırdı.
Alınacak kameramanın ne amaçla ve ne için alınacağı konusunda Hakan İnci’ye yönelttiğimiz soru karşısında “bende bilmiyorum”cevabı geldi.
Belediye bünyesinde bulunan Basın Halkla İlişkiler müdürlüğün de belediyenin tüm hizmetlerini kayda alan iki adet hizmet alımı kameramanı bulunduğu ve bu personelin en az 8 yıldır bu hizmeti 600-800 TL maaşla verdiği biliniyor.
Alınacak kameramanın yanı sıra verilecek maaş ise bir rekor!Bugün Türkiye’nin en profesyonel kameramanları dahi 1500-1900 TL arasında maaş alırken belediyenin hangi amaçla bu kameramanı alacağı ve bu kadar maaşı neden verip kadroda böylesi bir istihdama 4.b den yer verdiği merak konusu oldu.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kerim aslan 12 yıl önce

1900 tl maaş bir kameraman için normal bir maaş ! sizin gibi zihniyetler kameramana 600-700 tl değer biçtiği için mesleğin değeri hergün biraz daha düşüyor !

Avatar
Onur 9 yıl önce

Oraya ortalama profosyonel kameraman maaşı 1500 yazak ahmak, sen hayatinda profosyonel kameraman gördün mu. Gördüyseniz lutfen sorarsmisin ne kadar aldigini? Profosyonel canli yayin kameramani 2500 -3000dir. Dizi kameramani haftalik 1500-2000 dir. Belediyedeki kameramanin hakkı 2500 dur

Avatar
kağan baran 12 yıl önce

8 yıldır kameramanlık yapan arkadaşlarda size benziyordur ortalama bir kameramanın aldığı maaş 2binlira tabi düğün salonu kameramanı değilse...

banner30