banner137
banner25

Kahve “Sedefçi Belge ile konuşsun!”
Ak Parti İl Başkanı Avukat Müjdat Kahve düzenlediği basın toplantısında CHP li Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi eleştirerek belge ile konuşmasını istedi.
İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Müjdat Kahve kentte yağan yağış sonrasında ortaya çıkan manzara başta olmak üzere bir çok konuda açıklamalarda bulunarak Başkan Sedefçi’yi eleştirdi.
Ak Belediyecilikten bahseden Kahve Ak partili belediyelerin aldığı yol ile Edirne Belediyesinin aldığı yol arasında farklılık olduğunu ifade ederek “seçimlere her zaman seçim olacakmış gibi hazırlanıyoruz ve arzumuz Edirne Belediyesinin Ak belediyecilikle tanışmasını sağlamak” dedi.
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin düzenlediği basın toplantılarında sürekli bir takım iddialarla gündeme geldiğini belirten İl Başkanı Kahve “anlatmaya çalıştığı konuların tamamı merkezi hükümet tarafından yapılması düşünülen konular.Toki’nin yapacağı ve yaptığı işler proje aşamasında olmasına rağmen kendisi bunları kesinleşmiş gibi sunuyor ve kendisi yapıyormuş gibi lanse ediyor”diyerek toplantılara katılan gazetecilerin bundan sonra kendisine mutlaka belge ile konuşmasını sormalarını istediğini belirtti.Kahve “Sayın Belediye başkanımızın söylediği işler ile ilgili olarak bundan sonra mutlaka belge talep etmekte fayda var.Çünkü bugün bir şey söylüyor fakat zaman geçtikten sonra herhangi bir şey olmuyor.Bir iş yapıldı anlaşma sağlandı falan deniyorsa onun belgesini görmekte fayda var diye düşünüyorum. Sedefkule konusunda kamuoyu iki yıl meşgul edildi ve sonra yapılamayacak dedi ve çıktı işin içinden. O makamlar o görevler iş yapmak sorun çözmek içindir.Mazeret üretmek için değildir”dedi.
Yerel seçimlerin erkene alınmasına BDP ve CHP'nin karşı çıktığını ifade eden Kahve, ''AK Parti'yi izlediği siyasetten ötürü eleştirenleri aynı yerde görüyoruz. Edirneliler'in bunu değerlendirmesini istiyorum. AK Parti olarak seçime her zaman hazır bir partiyiz. Edirne'nin de yerel yönetimde AK Parti iktidarına ihtiyacı var. Edirne'ye daha iyi hizmet etmek ve Edirne'nin hizmetten yararlanması için belediye seçimlerinde de AK Parti yönetiminin başa geçmesi gerekiyor'' şeklinde konuştu.
AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Melek Yörük ise ekim ayında meme kanserine ilişkin Edirne'de çeşitli bilgilendirme faaliyetleri yapıldığını söyledi. Kadınların banyo öncesi kendilerini kontrol edebileceğini belirten Yörük, meme kanserinde erken teşhisin önemli olduğunu kaydetti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30