banner78
banner25

Kahve “Edirne'nin Ak partili belediyelere ihtiyacı var!“
AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, ''AK Parti bayrağını yükseklere taşımak için etiket gerekmez'' dedi.
Kahve, il başkanlığında yaptığı konuşmada, 25 Mart pazar günü yapılacak AK Parti Edirne 4. Olağan Kongresi'nin Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in de katılımıyla gerçekleştirileceğini söyledi.
Kongre hakkında bilgi vermeden önce saldırıya uğrayan köşe yazarımız Şükrü Benli'ye geçmiş olsun dileklerini ileten Kahve yaşanan olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdi ve olayın aydınlanması için üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını kaydetti.
Kahve daha sonra kongre hakkında bilgi verdi.
Kongrelerin amacının partililerini daha iyi temsil edecek yönetimleri iş başına getirmek olduğunu ifade eden Kahve, şunları kaydetti:
''Bizim tek bir gayemiz var, partimizi daha iyi temsil edecek yönetimleri iş başına getirmektir. Kongrelerimizin ana teması birlik ve beraberlik kongreleridir. Önümüzde 2014 yerel seçimleri var, Edirne'nin AK Partili belediyelere ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Edirne şehircilik ve belediyecilik olarak hak ettiği yerde değildir. Şölen havasında, gelişim ve değişim kongresi sloganıyla gerçekleşecek kongremize Edirnelileri davet ediyoruz.''
Kahve, kongreye tek listeyle gitmenin bir tavsiye kararı olduğunu ifade ederek, ''Tek listeyle girmek yazılı bir kural değil, tek liste olmayan kongreler de olabiliyor. Bu bir tavsiye niteliğindedir. Birlik beraberlik içerisinde bunu yapmak istiyoruz. Tek listeyle bu kongreyi yapacağımıza inanıyorum. Amacımız Türkiye'nin, Edirne'nin sorunlarına çareler aramaktır. Biz enerjimizi buralara harcamak, siyasi rakiplerimize harcamak istiyoruz. Aynı hedefe koşanların birbirine güç gösterisinde bulunması bizim anlayışımıza yakışmaz. AK Parti'de kimse etiket için hizmet etmez, öylesine isimsiz kahramanlar var ki yeri geldiğinde il başkanından daha fazla hizmet eder. AK Parti bayrağını yükseklere taşımak için etiket gerekmez'' ifadelerini kullandı.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü de Müjdat Kahve'yi desteklediklerini açıkladı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30