banner78
banner25

Jet hızı ile geldi!

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile 21 ilin Emniyet Müdürünün değişmesinin ardından Edirne’ye atanan polis Başmüfettişi Armağan Ahmet Erdoğan jet hızı ile Edirne Emniyet Müdürlüğü koltuğuna oturdu.

20 Ocak tarihli yayımlanan Resmi Gazetedeki genelge sonrasında Edirne’ye atandığı öğrenilen yeni il Emniyet Müdürü Armağan Ahmet Erdoğan bugün yapılan devir teslim töreni ile Edirne Emniyet Müdürlüğü görevine başladı.

İlk olarak eşyaları ile Kaleiçi semtindeki konutuna yerleşme işleri başlayan Emniyet Müdürü Erdoğan bugün İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen devir teslim töreni ile görevini Dr.Rahmi Baştuğ’dan devraldı.Baştuğ’un veda ziyaretlerine dahi başlayamadığı tayin olayında yaşanan hız şaşkınlık yarattı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü binasına saat 16:00 da gelen yeni il emniyet müdürü Armağan Ahmet Erdoğan Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören mangası tarafından karşılandı.İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli üst düzey rütbeli personelinde karşıladığı tören sonrası makama geçilerek devir teslim gerçekleşti.

Devir teslim töreninde konuşan ve yeni görev yeri Mersin İl Emniyet Müdürlüğü olarak belirlenen Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ meslek hayatlarında görev süresi diye bir durumun olmadığını belirterek “bir yerde ne kadar bulunursanız bulunun göreviniz hizmettir.Biz bu gaye ile buralara geliyoruz, ayrılırkende aynı gaye ile ayrılıyoruz.Devletimizin yetkili büyükleri takdir ettiler,Armağan müdürümü buraya uygun gördüler bizide Mersin’e uygun gördüler. Esasa itibari ile amaç milletimize hizmettir”diyerek gazetecilere görev süresi boyunca yanında ve yardımcı oldukları içinde teşekkür etti.

Edirne’nin yeni emniyet müdürü Armağan Ahmet Erdoğan ise Rahmi Baştuğ gibi tecrübeli bir müdürden bu görev teslim almanın büyük bir onur ve gurur olduğunu belirterek “Rahmi müdürümüzden aldığımız bayrağı daha yukarıya taşıyacağız.Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada bizlere destek vereceği inancındayım”diyerek Emniyet Müdürlüğü şeref flamasını devraldı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü görevi sonlanan ve Mersin’ emniyet müdürlüğü görevine atanan Dr.Rahmi Baştuğ ise personel vedasını polis telsizinden yaptı.Polis muhabere hattından yaptığı anonsta “İl Emniyet Müdürlüğü teşkilatını canı gönülden kutluyorum.Bundan sonraki yaşamlarında,başarılar diyorum.Onların hepsini Allaha emanet ediyorum,Teşkilata mesajımdır allahaısmarladık diyorum”dedi ve veda etti.
Edirne'ye yeni atanan yeni il emniyet müdürü Armağan Ahmet Erdoğan'ın Emniyet Müdürü sıfatı ile ilk görev yerinin Edirne olduğu belirtildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30