banner78
banner25

Jandarma'dan takviye!

Edirne merkeze bağlı Sarayakpınar köyü yakınlarında benzini biten motor bisiklet sürücüsüne Jandarma’dan takviye geldi.

Türkiye’nin referandum için sandık başına gittiği saatlerde asayiş ve güvenlik için sorumluluk sahasında dolaşmakta olan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Kamuran Ersan yol üzerinde bir motor bisikleti iterek koşturmakta olan bir kız ve bir erkek şahıs gördü.İlk etapta durumlarından şüphelendiği için kimlik kontrolü yapan ve sonrasında “neden motoru iterek koşturmaya çalışıyorsunuz?”şeklinde soru yönelten Albay Kamuran Ersan motorun benzinin bittiğini ve en yakın benzinliğe giderek benzin alacakları ve ardından oy kullanmaya yetişecekleri cevabını alınca verdiği talimatla motorun Jandarma’ya ait bir kamyonete yüklenmesi be en yakın benzinliğe götürülmesi talimatını verdi.

En yakın benzinliğe ulaşımında yardımcı olunan genç çift daha sonra benzin alarak oy kullanacakları sandığa giderek oylarını kullandılar. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30