banner137
banner25

Jandarma tarlalık alan içinde buldu!

Edirne’de gece yarısı meydana gelen yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazasında sürücü aracı ve yanındaki yaralı bayanı terk edip kaçtı.

Edirne Lalapaşa-Süloğlu yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre IF 06 FBK dorse, IF 06 FAM Romanya plakalı çekici Hamzabeyli istikametine seyrettiği esnada bir anda önünde bir araç belirdi.Araca çarptıktan sonra duran ve araçta yaralılar olduğu ihbarını kendisi yapan TIR sürücüsü Atilla P. Olay

yerine gelen Jandarma ve Polis ekiplerine bilgi verdi.

Tır sürücüsü Atilla P.22 ND 915 plakalı aracın yolun ortasında U dönüşü yapmak üzere olduğunu ve bir anda fark ettiği araca çarptığını ifade etti.Aracın dönüşünü tamamladığını ancak yan kısmında lamba veya fosforlu bir şey olmadığı için göremediğini belirten TIR sürücüsü 22 ND 915 plakalı araç sürücüsü Nejat Ö.’nün yaralı halde kaçtığını belirtti.

Araç içinde bulunan yaralı Bahar K. isimli bayan ise olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından alınarak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yaralı halde kaçan aracın sürücüsü Nejat Ö. ise Jandarma ekipleri tarafından kazanın meydana geldiği yol kenarındaki tarlalık alan içinde bulundu.Alkollü olduğu gerekçesi ile kaçtığı anlaşılan araç sürücüsü ise sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
Kaza sonrası araç içinde bulunan alkol şişeleri ise kazanın nedenini belgeler nitelikteydi.


 

 

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30