banner137
banner25

Jandarma denetimleri arttırdı!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri Keşan ilçesi Erikli sahilinde dün gece huzur operasyonu yaptı.

Gece saat 23:00 da başlayan operasyon tam bir saat sürdü.

Sezon dışında 3 bin 500 nüfusu olan ancak yaz sezonunun gelmesi ile bayram tatillerinde nüfusu bir anda 130 bini bulan Saroz körfezindeki Erikli sahil beldesinde Jandarma ekipleri uyuşturucu satıcılarına karşı denetimlerini arttırdı.

Beldede uyuşturucu satıcılarına karşı yönelik yapılan operasyonda Jandarma asayiş timlerinin yanında,Trafik timleri ve köpek timleri açık içki satışı yapan yerler ve eğlence mekanları başta olmak üzere 12 noktaya baskın düzenleyerek kimlik kontrolü,üst araması,uyuşturucu madde niteliği taşıyan malzeme araması ve tezgah açan bazı işyerleri  ve yaşı küçük şahıslar hakkında inceleme yaptı.

Yapılan kontrollerde 185 araç sorgulanırken,1020 kişinin kimlik kontrolü yapıldı.Yapılan kontrollerde 2 şahıs üzerinde delici ve kesici alet bulunurken,E.G ve M.G. isimli şahısların üzerinde 22 gram bonzai adlı uyuşturucu madde ve bunların içiminde kullanılan düzenek ele geçirildi.

Bayram tatilinin gelmesi ve tatil beldelerindeki hareketlilik artışının beraberinde birçok sorunu getirdiğini belirten jandarma yetkilileri uyuşturucu madde ile mücadele konusunda çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ederek huzur operasyonlarının süreceğini kaydettiler.





banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30