banner137
banner25

İlk kazma vuruldu!
Ülke tarımının geleceği olan Lisanslı Depoculuk sisteminin altyapısını oluşturmak üzere, Edirne Ticaret Borsası önderliğinde on dokuz üyesinin öz sermayesi ile kurulan Edirne Depoculuk İşletmeleri A.Ş. tarafından yapılacak çelik silo yatırımı için bugün start verildi.
 
Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda şirketin de Yönetim Kurulu Başkanı olan Mustafa YARDIMCI ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit KARANFİL, Ahmet ÖZMEN ve AKP İl Başkanı Müjdat KAHVE, çelik silo yatırımının yapılacağı arazide bir araya gelerek, kurban kesim törenine iştirak ettiler.
 
Kurbanın kesilmesini müteakip açıklamada bulunan Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa YARDIMCI; “Borsada göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu yatırımın planlarını yapmaktayız. Geleceği düşünerek projenin içinde yer alana şirket ortağı üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Borsamız hizmet binası ile üyelerimize ait depo ve işyerlerinin de içerisinde bulunduğu alana yapılacak olan çelik silolar, tarımın geleceği için hayati önem taşımaktadır. Türkiye’de lisanslı depoculuk sisteminin yaygınlaşması, üreticilerin hasat sonrası ürünlerini kısa sürede piyasaya arz etme zorunluluğunu ortadan kaldıracaktır. Yapımı için bugün başlangıç yaptığımız çelik siloları temmuz ayı başına kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Üyelerimize, üreticilerimize, Edirnemize hayırlı olsun” dedi.
 
ziyaret için Borsamızda bulunan AKP İl Başkanı Müjdat KAHVE; “Edirne için yapılan yatırımları her zaman destekliyoruz. Bu yatırım için Mustafa YARDIMCI’nın şahsında şirketin ortağı olan tüm borsa üyelerini kutluyorum. Başarılı çalışmalarının devamını, yapılan yatırımın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30