banner137
banner25

İlçe başkanlarını ziyaret ettiler
 Seçim sonrası yeni hizmet dönemine başlayan her üç ilçe Belediye Başkanına başarı dileklerinde bulunan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'a ziyaret esnasında  Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Yönetim Kurulu Üyeleri  eşlik etti.

            İlk olarak Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah'ı ziyaret eden heyet başarı dileklerini iletti.

            Lalapaşa'nın göç veren bir ilçe olduğunu söyleyen Şahinşah, İlçe'nin gelişmesi ve kalkınması için gerçekleştirecekleri projeleri anlatarak, ETSO heyetinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Edirne Organize Sanayi Bölgesi'nin içinde bulunduğu   Süloğlu ve Lalapaşa ilçelerinde gelir seviyesinin oldukça düşük olduğunu söyleyen Zıpkınkurt,ekonomik olarak gelişmenin temelinde üretimin  yattığını, üretim içinde mutlaka sanayinin gelişmesi gerektiğini vurgulayarak, EOSB'ye yatırımcıyı çekmeye çalıştıklarını söyledi. Yatırımcı firmaların kalifiye eleman sıkıntısı çektiklerini söyleyen Zıpkınkurt, ilçede bulunan gençlere meslek edindirme kurslarının açılması gerektiğini vurguladı.

ETSO heyeti Lalapaşa Belediyesi'nin ardından Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran'ı ziyaret etti. Bölgenin gelişmesi için ortak projelerin konuşulduğu ziyarette, Belediye Başkanı Ormankıran:,”Organize Sanayi Bölgesi'nin Süloğlu'na gelir getirmesini bekliyoruz” dedi.

Başarı dileklerini ileten Zıpkınkurt, Firmaları KOSGEB ve Trakya Kalkınma Ajansı'nın destekleri konusunda bilgilendirdiklerini söyleyerek:“ETSO olarak önceliğimiz yatırımcıyı EOSB'ye yönlendirmek” dedi.

 Son ziyaretlerini Havsa Belediyesi'ne yapan ETSO heyeti, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin ile görüştü. Zıpkınkurt,“Edirne'nin geleceğini şekillendirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Edirne'nin  ilçeleriyle birlikte şekillenerek kalkınması için ETSO olarak  çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

İlçenin tespit edilen ihtiyaçlarını gidermek ve Havsa'nın gelişmesi ve ses getirecek çalışmaları hayata geçirmek için çalışmalara başladıklarını söyleyen Tekin, ETSO heyetinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Zıpkınkurt : “ Görevinizin hayırlı olmasını diliyor,  başarılar temenni ediyorum” dedi.                                                                                                                                                           

                  
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30