banner137
banner25

İl İl dolaşıp intihar etmeye çalışıyor!'

Kanser tedavisi gören eşinin tedavisini karşılayamadığı gerekçesi ile il il dolaşan ve her dolaştığı il’de intihar girişiminde bulunan Güneydoğu Gazisi 28 yaşındaki Mehmet Heyder bu defa Edirne’yi tercih etti.

Geçtiğimiz günlerde Edirne’ye gelerek elindeki gazete küpürleri ile eşinin durumunu anlatan ve para talep eden Mehmet Heyder her ilde denediği gibi Edirne’de de 18’nci intihar girişimini denedi.

Trakya Birlik Genel Müdürlüğü yangın merdivenlerinden yukarı çıkarak intihar etmeye çalışan Heyder, hasta eşine gereken ilik nakli için kendisine gerekli olan 16 bin TL parayı bulamazsa intihar edeceğini söyledi.

Genel Müdürlük çalışanlarının çaresizce bakışları arasında yangın merdiveninin en üst kısmında uzun süre polisle pazarlık yapan Heyder 1 saatlik bekleyiş sonunda ikna edildi.İtfaiye ekiplerinin şişme yatak açarak aldığı tedbir sonrasında çıktığı yerde uzun süre pazarlık yapan Heyder’i Asayiş Şube Müdürü Tuncay Karabulut ikna ederek aşağı indirmeye başardı.

Olay yerindeki kalabalığı gören çok sayıda genç ise geçmiş yıllarda yaşanan bazı olaylardan ders çıkartmak yerine çaresiz gence “atla atla” diyerek adeta intihara davetiye çıkardılar.

Aşağı indirilen genç daha sonra gazetecilere açıklama yaparak eşinin ilik nakline ihtiyacı olduğunu ve bu yüzden çaresizlik içinde yardım arayışında olduğunu ifade ederek “ben Güneydoğu gazisiyim. Uygun ilik anne ve babamda var. Eşime Çapa Tıp Fakültesi’nde uygun ilik nakli yapılacak.Ancak 16 bin TL gerekli.Bende bu parayı bulamadığım için sesimi duyurmak adına intihar etmeyi denedim”dedi.

İkna edilen gencin daha öncede çeşitli illerde defalarca intihar etmeyi denediği Edirne’deki intihar denemesinin ise 18’nci ihtihar girişimi olduğu öğrenildi.



banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30