banner78
banner25

İl Genel Meclisi İlk toplantısını yaptı
 Edirne İl Genel Meclisi  ilk toplantısını yaptı. 17 CHP, 8 AKP ve 3 MHP'li üyenin görev yapacağı meclisin açılışını, en yaşlı Üye sıfatıyla CHP'li Mehmet Uzun başkanlığında ve en genç iki üye 37 yaşındaki AKP Keşan İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Boyalık ve 39 yaşındaki CHP Uzunköprü İl Genel Meclisi Üyesi Halil İbrahim Bulak'tan oluşan geçici divan yaptı. 
Yoklama ile açılan toplantıda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinden sonra Uzun, "Değerli Meclis Üyeleri seçimlerden sonraki ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Öncelikle 2014 - 2019 yılı dönemi 5 yıl boyunca birlikte olacağız. Tüm arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. En yaşlı üye olarak toplantının açılışını yaptım. 5 yıl boyunca tüm meclis üyeleri, parti gözetmeksizin birlikte Edirne için çalışacağız. Herkese başarılar diliyorum" dedi. Meclis Başkanı seçimi için gizli oyla yapılan seçimi, CHP'den aday gösterilen Keşan'lı Üye Abdülaziz Çıkıkçı 28 oydan 20'sini alarak kazandı. AKP'den aday gösterilen Recai Koçaşlı da 8 oy aldı. Meclis 1 ve 2'nci başkan vekilleri de gizli oyla belirlendi. 1'nci Başkan Vekilliğine CHP Edirne İl Genel Meclisi Mehmet Geçmiş, 2'nci Başkan Vekilliğine CHP Uzunköprü İl Genel Meclisi Üyesi Enver Erkan seçildiler. 2 asıl 2 yedek olmak üzere 4 katip üye seçimi de gizli oyla belirlendi. Buna göre 2 asıl üyeliğe CHP İpsala İl Genel Meclisi Üyesi Necmi Sınır ve CHP Enez İl Genel Meclisi Üyesi Şenol Kılıç, 2 yedek katip üyeliğe de CHP Uzunköprü İl Genel Meclisi Üyesi Arda Yüce ve CHP Keşan İl Genel Meclisi Üyesi Erdinç Can seçildi. 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30