banner137
banner25

İkinci Guantanamo geliyor!
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin Meriç nehri kenarında satın almış olduğu ikinci arsasında faaliyetler hızlı bir şekilde devam ediyor.
Edirneli yetkililerin gözü önünde cereyan eden ve adeta kıyı kenar kanunu hiçe sayılarak özel kıyaklarla tesviyesi devam eden sözde tarlanın etrafında yükselmeye başlayan devasa duvarlar görenleri şaşırtıyor.
Son yıllarda yerleşim alanı olarak gözde mekanlardan biri haline gelen Meriç nehri kenarında başlayan yapılaşmaların ardı arkası kesilmezken kentin belediye başkanının ikinci tarlayı alması ve sonrasında tarlayı bir arsa gibi beton duvarlarla çevirmek için beton kalıplarını çaktırtması gözlerin bu arsaya çevrilmesine neden oldu. Tarla vasfında bulunan ve tapuda 363 parsel olarak görünen 1540 m2 büyüklüğündeki arsayı Şubat ayında satın aldığı bilinen Hamdi Sedefçi’nin sözde tarlasında nasıl bir faaliyet yapacağı ve etrafını duvarla çevirip kıyı kenar kanununu hiçe sayması belediye başkanının ayrıcalıklı kişi olduğu yorumlarının yapılmasına neden oldu.
Düzenlemiş olduğu bir basın toplantısında da “nehir kenarında yasal izni ve ruhsatı olan tek yer benim” diyerek haykıran ve diğerlerinin kanunsuz olduğunu kendi sözü ile tescillemiş olan başkanın bu konuda diğer yapılarada işlem yapmaması görevi ihmal ettiğinin açık göstergesi olarak görülüyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30