banner78
banner25

İki Vekilinde mazereti yok!
Enerji Bakanı Taner Yıldız hakkında verilen gensoru görüşmelerine katılmayan 63 milletvekiline CHP’den kırmızı kalem çekildiği belirtildi.
CHP grubu tarafından verilen ve Enerji Bakanı Taner Yıldız hakkında verilen gensoru önergesinin Mecliste görüşülmesi için gerekli çoğunluk başta olmak üzere CHP’li vekillerinde tam katılımın isteyen CHP Grup Başkanlığı verdiği gensorun arkasında durmayan Milletvekilleri için harekete geçti.
Enerji Bakanı Taner Yıldız hakkında verilen gensoru görüşmelerine keyfi bir biçimde katılmadığını ve yasama görevlerini yerine getirmediğini bir köşe yazarının kaleme alması sonrasında başlayan tartışmalar alevlenerek CHP Genel Merkezinin de harekete geçmesine neden oldu.
CHP Grup Başkanlığı, tartışma yaratan bu yazı sonrası harekete geçti ve Kamuoyunun "Kim bu keyfi davranan milletvekilleri?" baskısına daha fazla dayanamayan Grup Başkanlığı, gensoru görüşmesine ''mazeret bildirmeden katılmayan'' 63 milletvekilinin ismini liste haline getirdi. Bu listeler CHP'nin tüm milletvekillerine salı gecesi saat 21.00'de ''kapalı zarf'' içinde gönderildi.
63 milletvekilinin arasında Edirne’nin iki CHP li milletvekilinin olması ise dikkat çekti.Sürekli olarak kendi bölgelerinde görülen ancak mazeret beyan etmeksizin Meclis faaliyetlerine katılmadıkları tespit edilen CHP li Recep Gürkan ve Kemal Değirmendereli’nin de bu listede olması ve gensoru görüşmelerine katılmamaları CHP Grup Başkanlığının gözünden kaçmadı ve gönderilen zarfların içindeki yazıya göre uyarıldıkları belirtildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30