banner137
banner25

İddialar asılsız!

Önceki gün yaptığımız haberde belirtilen Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde “oda donat,sevdiklerinin adını yaşat”kampanyası ile ilgili zorla para alınmaya çalışıldığı iddiası üzerine hastane yönetimi iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

Yıllardır bakımsızlık ve çaresizlik içinde kaderine terk edilen ve yönetimlerin hastaneye olan yatırımlar yerine diğer alanlara yatırım yapmasından kaynaklanan sorunların içinden çıkılmaz bir hal alması üzerine hastane yönetimi devreye girerek dayanışma içerisinde hastanenin yenilenmesine yönelik kampanya başlattı.

“Oda donat, sevdiklerinin adını yaşat” kampanyasının başlaması ile birlikte çok sayıda yardım sever sağladığı destek ile hastane binası içinde oda tefrişatları başta olmak üzere,iyileştirme çalışmalarına maddi destek sağladı.

Haber merkezimiz tarafından ortaya atılan hastalardan zorla para alındığı ve bıçak parası adı altında para taleplerinin edildiği iddialarının üzerine hastane yetkilileri ile yaptığımız görüşmede böyle bir şeyin söz konusu olamayacağı ve bunların tespiti durumunda yapanların cezasız kalmayacağı belirtildi.

Tüm birimlerin ve doktorların,idarecilerin bu konuda uyarıldığını ve bağış yapmak isteyenin sadece hastane oda tefrişatına yönelik katkı sağlamak adına bağışların alındığını belirten yetkililer “kimse ama kimse bu konuda illegal bir şekilde bir şey talep edemez.Her şeyimiz gönüllülük esasına göre yapılmakta.Böyle bir şeyin olduğunu duyan,bilen veya talep eden olduğunu duyan varsa bizzat hastane yönetimimize başvurabilir ve gereği derhal yapılır.Bundan kimsenin şüphesi olmasın”dediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30