banner137
banner25

Hükümlülere Madde Bağımlılığı anlatıldı
 Edirne Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, hükümlü vatandaşlara madde bağımlılığı konusunda eğitim seminer verildi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında her kesime ve her yere ulaşmayı hedefleyen Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Aile Danışmanlık Birimi bu kez Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndaki hükümlü vatandaşlara yönelik, her türlü bağımlılık yapıcı maddeler ile mücadele kapsamında, Edirne Belediyesi personeli Selin Güzelli ve Uzman Psikolojik Danışman Esra Selvi tarafından eğitim semineri verildi.

Eğitimi veren Uzman Psikolojik Danışman Esra Selvi, “Hiçbir sorunun çözümü uyuşturucu ve uyarıcı maddeleri kullanarak aranmamalıdır. Bağımlılığın tedavisi vardır, önemli olan bu kararı vermektir.” dedi

Açık Ceza İnfaz Kurumu yetkilileri, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek için Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Başkan Yardımcımız Çiğdem Gegeoğlu’na teşekkürlerini ilettiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30