banner137
banner25

 Hububat ve yağlı tohumlar meslek grupları ile bir araya geldiler!
 Edirne Ticaret Borsası (ETB) meslek grubu toplantılarının ikincisini “Hububat ve Yağlı Tohumlar Meslek Grubu” ile gerçekleştirdi. Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; hububat ve yağlı tohumların ticaretiyle iştigal eden üyelerle birlikte meclis ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk toplantıda yaptığı konuşmada; “Meslek grubu toplantılarını düzenleme amacımız, üyelerimizin mesleki faaliyetleri kapsamında karşılaştıkları sorunları çözüm önerileriyle birlikte tespit etmek, ilgili mercilerde girişimde bulunarak takipçisi olmaktır. Bu toplantılarda alacağımız geri dönüşlerle hedefimizi en doğru şekilde belirleme gayreti içerisindeyiz. Üyelerimizin faaliyetlerini kolaylaştırmanın yanında, işlerinin gelişimini temin etmek üzere farklı alanlardaki çalışmalarımız ve sorunlara çözüm arayışlarımız aralıksız olarak devam etmektedir.” dedi.

Meclis Başkanı Fedai Canım ise; “Katılımcı ve paylaşımcı, geleceğe yönelik bir bakış açısına sahip, hizmeti esas alan, şeffaf, hesap verebilir, çağdaş bir yönetim biçimini benimsiyoruz. Bu süreçte borsanın hizmetleri kapsamında şikayet, öneri ve talepleri de alarak, hizmet kalitemizi daha da ileriye götürmek arzusundayız. Her türlü fikre açık olduk ve bundan sonra da açık olacağız.” dedi.

Toplantıda; Borsanın çalışma alanı içeresinde gerçekleşen hububat ve yağlı tohumlar ticaretinin genel durumu, geçen hasat sezonu ile önceki yıllarda gerçekleşen satış ve tescil işlemlerine ilişkin istatistiki veriler, meslek mensuplarına sunulan hizmetler, gerçekleştirilen faaliyetler ile projelerin de üyelerle paylaşıldığı toplantı, sektördeki sorunlar ve çözüm önerilerini dile getirildiği oturumun tamamlanmasıyla sona erdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30