banner78
banner25

Hesabı sorulmalı!
Beko Basketbol Liginde mücadele eden Olin Edirne Mersin Büyükşehir Belediyesi maçı sonrasında çıkan olaylarda bir polisin vahşice jop kullanması güne damgasını vurdu.
Taraftar topluluğu olarak takımlarını her zaman her yerde destekleyen ve gönülden bağlıklarını her fırsatta dile getiren bir grup taraftarın başına gelenler Edirne gündemine bomba gibi düştü.
Maçı evinde olmasına rağmen 74-62 gibi bir skorlar yenik noktalayan Olin Edirne takımının taraftarı ile konuk ekibin seyircisi arasında maç sonunda laf atışması başladı.Taraftarın arasında bulunan görevli polislerin olayı büyümeden yatıştırmak istemesi ve gerilimin artması ile bir Olin seyircisine polisin tüm hatları ile yüklenmesi istenmeyen sahnelerin yaşanmasına neden oldu.
Küfür ettiği gerekçesi ile bir seyirciyi önüne katan ve elinde bulunan jopu tüm amir ve müdürlerinin gözü önünde rahatsızlanan gencin üzerine indiren polis memuru tüm uyarılara rağmen zorlukla durdurulabildi.Olayı gören çok sayıda seyircinin durumu yuhalaması ile sonlanan olay sonrasında ilgili birimin müdürü ve polisin meslektaşları öfkeli polisi güçlükle yatışdırdılar.
Konunun gündeme yansıması sonrasında büyük sansasyon yaratan görüntüleri izleyen Edirne kamuoyu yaşanan olaylara seyirci kalan ve seyirci kalmayı tercih eden yetkilileri göreve davet ederek polisi memuru hakkında yasal işlem başlatılmasını ve gereğinin yapılmasını istediler.Facebook sosyal paylaşım sitesinde kartopu gibi paylaşılarak tıklanma rekoru giren görüntüler sonrasında Edirne Emniyet Müdürlüğü yetkililerin ne yapacağı ise şimdiden merak konusu olmuş durumda.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30