banner137
banner25

Hem resimliyorlar hemde kurs veriyorlar!
10 gün boyunca Edirne’yi resmetmeye çalışan ve gördükleri güzellikleri yağlı boya tablolarına aktaran Balkan ressamları İl Gençlik Spor Müdürlüğünde gazetecilerle bir araya geldi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak tarafından organize edilen bir toplantı ile Aliço Güreş Eğitim merkezinde bir araya gelen Balkan Ressamları çalıştıkları süre boyunca Edirne’yi resmetmeye çalıştıklarını ve Balkan Kültür ve Sanat Derneği’nin 4 Mevsim Edirne projesine destek vermek için Edirne’de oldukların belirttiler.
5 Mayıs gününe kadar sürecek olan etkinlikler kapsamında Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sosyal tesislerinde konaklayan ressamlara her türülü desteğin veriliğini hatırlatan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Serhat Ocak Aliço “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Gençlik Merkezi’mizde çeşitli kurslar açarak, seminerler vererek, sosyal faaliyetlerde bulunarak gençliğimizin ülkesine ve milletine yararlı, ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bilgi ve beceri arttırmak, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirmek, sosyal kişiliklerinin gelişmesine katkıda bulunarak, topluma uyumlu olmalarını sağlamak, rehberlik ve danışmanlık yapmak amacı ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz.” dedi.
 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak tarafından Aliço Güreş Eğitim Merkezi’nde yapılan basın toplantısına katılan Balkan Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Salih Şenol, “25 Nisan’dan bugüne kadar etkinliğe katıldıkları için sanatçı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”diyerek önümüzdeki buluşmanın Balkan ressamlarının yanı sıra Afrika ve diğer kıtalarada yayılarak daha geniş kapsamlı bir organizasyon olacağı müjdesini verdi.
Balkan Kültür ve Sanat Derneği’nin 4 Mevsim Edirne projesine destek için Kosova’dan Edirne’ye gelen, Ressam Ethem Baymak, “Balkan ressamları adına Edirne’de bulunmak onur verici. Balkanların Başkenti Edirne’dir. Diğer ressam arkadaşların Edirne’de en beğendikleri şey buradaki misafirperverliktir.” Dedi.
 Balkan Kültür ve Sanat Derneği’nin “4 Mevsim Edirne” projesi kapsamında Edirne’ye gelen sanatçılar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak’a desteklerinden dolayı Eski Camii’nin yağlı boya tablosunu hediye etti
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30