banner78
banner25

Hem en büyük AVM hem en büyük inşaat!

Edirne’de Cumhuriyet döneminin en büyük inşaatı, Edirne ile Balkanlar’ın en büyük AVM’si olarak tarihe geçen ERASTA AVM açılışını yaptı.

Eroğlu grup tarafından yapımına başlanılan inşaat 210 milyon TL yatırım 35 bin metrekarelik alanda faaliyet gösterecek.Toplam 125 mağaza, sinemalar, yeme-içme ve eğlence mekanları ile bölgeye yeni bir soluk getirecek olan AVM açılışı bugün saat 11:00 itibari ile kapılarını açtı.

Erasta Edirne 1500 kişiye iş imkanı sağlarken civar şehirlerin yanı sıra Yunanistan ve Bulgaristan gibi sınır ülkelerden gelen ziyaretçi trafiğini artırarak Edirne ekonomisinin canlanmasına katkıda bulunacak.

Eroğlu Gayrimenkul’ün Antalya ve Muğla’nın Fethiye ilçesinden sonra ERASTA markasıyla inşa ettiği üçüncü projesi olan Erasta Edirne, görkemli bir açılışla Edirnelilere “merhaba” dedi.

Yönetimi ve kiralaması JLL Türkiye tarafından yürütülen Erasta Edirne’nin açılışına Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Osmanlı döneminin ilk AVM’lerinden kabül edilen Arasta ismi ve Eroğlu grubun baş harflerini birleşimi ile ERASTA vurgusu yapılan AVM açıldığı gün adeta vatandaşlarının akınına uğradı.

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, yaptığı açıklamada “Eroğlu Holding olarak kumaştan konfeksiyona, perakendeden gayrimenkule 34 yıldır hiç hız kesmeden Türkiye’nin lokomotif sektörlerine yatırım yapıyoruz. Gayrimenkul alanında sunduğumuz öncü nitelikte projelere yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Erasta AVM zincirimizin üçüncü halkası olan Erasta Edirne, Eroğlu Gayrimenkul’ün bugüne kadar bu sektörde elde ettiği deneyimin ve güvenin simgesi olacak nitelikte.”

Eroğlu Gayrimenkul olarak alışveriş merkezi yatırımı yapacakları noktaları seçerken bölgeye sağlayacakları katma değeri ön planda tuttuklarını ifade eden Eroğlu: “Ziyaretçileri yerli ve yabancı birçok markayla buluşturacak Erasta Edirne, hem civar şehirlerden hem de Yunanistan ve Bulgaristan gibi sınır ülkelerinden trafik alarak bölgenin önemli ticaret kapılarından biri olacak. Projemiz, bölgedeki alışveriş merkezine duyulan ihtiyacı karşılamanın yanı sıra doğrudan ve dolaylı olarak 1500 kişiye sağladığı iş imkanıyla Edirne’nin ekonomik kalkınmasına da büyük katkı sağlayacak” dedi.

Edirne’nin en büyük alışveriş merkezi olarak tasarlanan Erasta Edirne, modern tasarımı, ferah ve gün ışığı alan farklı mimarisiyle dikkat çekiyor. Erasta Edirne’de 100 bin metrekare inşaat alanı üzerinde toplam 35.000 metrekarelik kiralanabilir alanda yer alan toplam 125 mağazaya ek olarak cafe, restoran ve sinemanın bulunduğu sosyal alanlar ziyaretçilerine keyifli bir deneyim sunacak. Erasta Edirne H&M, E-bebek, Kahve Dünyası, Starbucks, Hayal Kahvesi, Mac, KFC, Tavuk Dünyası ve Özsüt gibi popüler birçok markayı da Edirne’de ilk defa ziyaretçileriyle buluşturuyor. Colin’s, LC Waikiki, Koton, Defacto, Flo ve Mavi dikkat çeken diğer markalar arasında yer alırken market alışverişi için Migros, Atlantis Eğlence Merkezi ve sinemanın bulunduğu Cinemarine, Erasta Edirne’nin ziyaretçilerine sunduğu diğer ayrıcalıklar arasında öne çıkıyor.

Erasta Edirne’nin 3 katlı ve 1200 araç kapasiteli ücretsiz otoparkı ziyaretçilere önemli bir konfor sunuyor. Erasta Edirne’ye toplu taşıma araçlarıyla da çevresindeki ana yollar ve kent otogarına olan yakınlığı sayesinde de kolay ulaşım sağlanıyor, ayrıca alışveriş merkezi şehrin önemli merkezlerinden olan Trakya Üniversitesi’ne de yakın bir lokasyonda yer alıyor.

Erasta Edirne’de, açılış günü ve takip eden iki gün boyunca düzenlenecek olan Maskot Bando, Zilli Perküsyon, Çocuk Atölyeleri, Sirk Korteji ve Kybele Müzik Grubu gibi 7’den 70’e her yaştan ziyaretçiye hitap edecek açılışa özel tüm eğlenceli aktiviteler hakkında detaylı bilgiye Erasta AVM’nin www.erasta.com.tr web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek.



banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30