banner137
banner25

Hava yastıkları eroin dolu!
Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen bir operasyonda yurt dışına çıkarılmak üzere götürülen 3 kilo 198 gram eroin maddesi ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre teknik ve fiziki takipler sonucu elde edilen bilgiler ışığında harekete geçen ekipler Kapıkule kara sınır kapısından yurt dışına çıkacak olan WU GB 1907 plakalı aracı gümrük sahasında beklemeye başladılar.Aracın gelmesi ile birlikte harekete geçen ekipler aracı kontrol etmek için X-ray cihazına yönlendirdiler.Araçta yapılan incelemede aracın ön torpido gözünün üst kısmında ve aracın yolcu hava yastığının bulunduğu yerde boşluğa gizlenmiş vaziyette, oval şekilde sarı renkli koli bandı ile sarılmış ve presli çok sayıda paketlerin olduğu görüldü.Ön torpidonun ve hava yastığın sökülmesi ile ortaya çıkarılan 12 paket içerisinde toplam daralı ağırlığı 3 Kilo 198 Gram olan eroin ele geçirildi.Araçta bulunan ve eroini yurt dışına çıkarmak isteyen C.B. ve S.B isimli şahıslar haklarında hazırlanan evraklarla adli makamlara sevk edilmiş ve tutuklanarak Edirne Kapalı cezaevine gönderildiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30