banner137
banner25

Hastalar tek tek taşındı!

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri gün boyu taşıdıkları hastalarla referanduma destek oldular.

Seçmenin seçme hakkı olduğunu düşüncesiyle hareket eden Edirne İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri koordinasyon merkezine gelen talepler doğrultusunda gün boyu hasta nakli gerçekleştirdiler.Günlük vakalara bakan 112 sağlık ekipleri,evde sağlık hizmeti alan ve hastanelerde yatan hastaların oy kullanmasına da sağladıkları imkanlarla olanak tanıdılar.

Tam donanımlı araçları ile hastaları evlerinden alan ekipler yine sandık başına kadar ulaştırdıkları hastalara oylarını kullandırttılar.

Fatih Mahallesi’nde ikamet eden 54 yaşındaki Necla Tanrısever isimli kanser hastası emekli öğretmen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile evinden alınarak oy kullanacağı Plevne ilköğretim okuluna getirildi.Oy vermenin vatandaşlık hakkı olduğunu belirten Necla Tanrısever sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Eevde sağlık hizmetleri koordinasyon merkezince sisteme kayıtlı 1215 evde sağlık hizmeti alan hastanın tek tek arandığını belirten İl Sağlık Müdürü Dr.Muhsin Kişioğlu hastalardan oy vermek isteyen 125 kişinin evlerinden alındığını Özel ve kamu hastanelerimde tedavi gören 114 hastanında hastanelerden alınarak oy kullanacakları noktalara götürülerek sandık başına kadar taşındığını kaydetti.

40 araç ve 123 sağlık çalışanı ile 239 hastaya gerekli tıbbi ve teknik desteği verdiklerine belirten Edirne İl Sağlık Müdürü Dr.Kişioğlu “Tıbbi desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın oy verebilmesine yardımcı olabilmenin ve halkımızın her zaman yanımda olabilmenin, hastalarımızın mutluluğuna ortak olmanın haklı gururunu yaşadığımızı belirtmek istiyoruz şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30