banner137
banner25

Hasta yatağında operasyon yönetti!
Edirne'de bir otomobilde yapılan aramada çok sayıda extacy hap ele geçirildi, olayla ilgili 2'si kadın, Bulgaristan uyruklu 3 zanlı göz altına alındı.
Alınan bilgiye göre, Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kapıkule Gümrük Sınır Kapısı'ndan yurda uyuşturucu madde sokulacağı yönünde bir ihbar aldı.
Polis durumu kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süredir hastanede yatan Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan'a bildirdi.
Operasyonla ilgili bilgi ve belgeleri inceleyen Ceylan'ın operasyon emrini vermesiyle polis ekipleri, Sarıbayır mevkinde Bulgaristan uyruklu V.Z.D'nin kullandığı otomobili durdurdu.
Polis, otomobilde yaptığı aramada 3 paket halinde bin 935 adet extacy hap ele geçirdi. Olay sonrası sürücü V.Z.D, ile otomobilde bulunan A.S.S ve G.L.S gözaltına alındı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30