banner137
banner25

Harika bir ilçe!
Yarın yapılacak CHP merkez İlçe başkanlığı seçimleri için adaylar tek tek açıklanırken ilçe başkanlığının güçlü ismi avukat Harika Türkay’da adaylığını açıkladı.
Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ve ekibi tarafından desteklendiği bilinen ilçe başkanlığı için tam anlamıyla görsel bir şov yapıldı ve Belediye’de çalışan çok sayıda hizmet alımı personelde kalabalık görünmesi için CHP İl Binasında ki açıklamaya zorunlu katılımı sağlandı.
CHP İl Yönetiminden kimsenin katılmadığı açıklamada yaptığı açıklamalarla Sedefçi adeta güne damgasını vurdu ve belediye başkanlığını bırakmayı düşünmediğinin sinyallerini vererek oluşması muhtemel yeni ilçe için gereken desteğin verilmesini istedi.Türkay, CHP İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, Edirne'nin CHP'nin kalesi, modernliğin simgesi bir il olduğunu belirtti.
Edirne'de CHP'nin tarihte hiç kadın ilçe başkanı olmadığını anlatan Türkay, ''Ne üzücüdür ki Edirne'de CHP tarihinde hiç kadın ilçe başkanı olmamış. Bu defa Edirne'ye yakışır bir ilki de başaracağımıza inanıyorum”dedi.
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi de 4 dönemdir belediye başkanlığı yapmaktan şeref ve onur duyduğunu belirterek 2009 seçimlerinde en büyük desteği kadınlardan aldığını ve Kadınsız iş yapmanın mümkün olmadığını anlattı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30