banner78
banner25

Gürkan
 Edirne Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleştirilen toplu sözleşme töreninde konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “TÜM-BEL-SEN ile uzun süren görüşmelerimiz neticesinde karara varılarak anlaşma sağlandı. Belediye’nin durumunu herkes biliyor. Başka bir şey söylemeye gerek yok. Gönül isterdi ki bu toplu sözleşmeyi en üst limitten imzalayalım. Ancak bunu başaramadık.” diyerek sözlerine şöyle devam etti:  “Edirne Belediyesi hepimizin belediyesi, hepimizin ekmek yediği yer. Gün gelecek Edirne Belediyesi olarak, sizlerle en üst limitten toplu sözleşmenin imzasını atacağız. Biz bunu başarabilecek bilgiye, birikime, donanıma, azme ve inanç’a sahibiz. Biz Belediye olarak (bende dahil olmak üzere) Edirne halkı adına görev yapıyoruz. Öncelikli görevimiz Edirne Halkının hem işlerini kolaylaştırmak, hem daha konforlu bir şehir sunmak ve halkımızın bizimle olan ilişkilerinde tüm problemlerini öncelikli ve ivedi olarak çözmektir. Bu anlamda çıktığınız yolda başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun. Toplu sözleşmemizin hem değerli çalışma arkadaşlarıma, hem belediyemize hem de Edirne’ye ve tabiî ki sendikamız TÜM-BEL-SEN’e hayırlı olmasını diliyorum.”

TÜM-BEL-SEN Genel Başkanı Ömer Salih Erol ise yaptığı konuşmada; “Belediye Başkanımız Recep Gürkan’ın, Büyük Millet Meclisi’nden gelerek Edirne Belediye Başkanlığını tercih ederek kendi bölgesine, kendi iline, hizmet düşüncesi ile gelmesi gerçekten takdire şayan bir davranıştır. Sendika’yı, demokrasi’yi, insan haklarını, emeği bilen bir belediye başkanı ile beraber çalışmak onur vericidir, gurur vericidir. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı gördüm; inanın bana az anlatmışlar. Ben gittiğim her yerde Sayın Gürkan’ı örnek belediye başkanı olarak anlatacağım.

Biz çalışanlar olarak şunu yapmayacağız. Biz belediye başkanımızla bu toplu sözleşmeyi imzaladık daha sonrası bizi ilgilendirmez demeyeceğiz. Eğer belediye başkanımız emek adına, çalışanlar adına, bir adım atmışsa önümüzdeki dönemde hizmet ve çalışma noktasında sahipleneceğiz. Sonuna kadar arkasında durarak destekleyeceğiz. Ben inanıyorum ki Bulgaristan’ı, Yunanistan’ı ve Türkiye’yi temsilen Edirne Belediye Başkanımız Sayın Recep Gürkan vermiş olduğu hizmetleriyle beraber, bunu geliştirerek Edirne’yi bir turizm kenti yapacaktır. Toplu sözleşmemizin bütün çalışanlara emek adına, demokrasi adına hayırlı olmasını; Sayın belediye başkanımıza önümüzdeki süreçte ki tüm çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu ve Tüm Bel-Sen Edirne Şube Başkanı Esfet Duran toplu sözleşmeyi imzaladılar.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30