banner78
banner25

Gürkan'ı ağırladılar!

Edirne’de görev yapan Ulusal ve yerel medya çalışanları arasında birlik,beraberlik ve dayanışmayı hedeflemek adına kısa süre önce kurulan Edirne Basın Kulübü kinci buluşmasını kentin Belediye Başkanı Recep Gürkan ile yaptı.

İlk buluşmasını Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile sabah kahvaltısında geçtiğimiz hafta yapan ve ikinci buluşmayıda bu sabah kahvaltıda gerçekleştiren Basın Kulübü üyeleri kentin sorunlarını konuşarak Belediye Başkanı Recep Gürkan’a projelerinin yanı sıra yapılabilecek işleri aktardılar.

Lalezar tesislerinde gerçekleşen kahvaltılı sohbet toplantısına mesleğinde özverili olan genç gazetecilerin katılması ve dayanışmayı kısa süre içinde benimsemeleri yapılan çalışamanın iyi yolda olduğunu gösterdi.

Başkan Gürkan ise bu tür oluşumların kent tanıtımı ve birlikteliği açısından önemli olduğunu belirterek her zaman doğru ve tarafsız habercilik peşinde koşan,gecesini gündüzüne katan gazetecilerin yanında olduğunu belirtti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30