banner137
banner25

Gürkan'dan kapak gibi cevap!

Sosyal Medyayı aktif bir şekilde kullanan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, sosyal paylaşım sitesinde kendisine yöneltilen bir soruya verdiği cevapla adeta hesap sahibine kapak yaptı.

Gönderilen her türlü iletiyi boş zamanlarında cevaplamaya çalışan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a önceki gün twitter hesabından bir soru yöneltildi.Yönetilen soruya açık yüreklilikle cevap veren Gürkan’ın bu cevabı sosyal medya üzerinden kısa sürede bir çığ gibi büyüyerek paylaşıma açıldı. Twitter hesabındaki soruya göre bir kullanıcı Başkan Gürkan’a “Edirne’ye Ramazan ayında çadır açmayı belediye olarak düşünüyor musunuz?” diye sordu.Başkan Gürkan ise “Düşünmüyoruz” diye yanıt verdi ve bu yanıt hem şehir esnafı hemde Gürkan taraftarları tarafından büyük destek gördü.

Paylaşımın kısa sürede sosyal medyada yankı bulmasının ardından bir başka soru yine Twitter hesabı üzerinden başkana iletildi.Gürkan’a “Edirne’ye daha çok genelev şart açmayı düşünüyor musunuz” sorusunu yönelten kişiye başkan Gürkan’ın cevabı gecikmedi ve “düşünmüyoruz, mesleğinizi başka yerde icra etmeniz gerekecek” yanıtını verdi.

Twitter hesabı sahibin bir erkek olmasına rağmen Başkan Gürkan’ın verdiği cevap hesap sahibine adeta kapak oldu.

 

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30