banner78
banner25

Gürkan'a bir ödül daha!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Halkı tarafından belediye başkanı seçilmesinin ardından bir yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen ödüle doymuyor.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Beşiktaş Platformu Genç Profesyoneller tarafından düzenlenen "yılın en iyisi" seçmelerinde "yılın belediye başkanı" ödülünü almış, ardından; ORC Araştırma Şirketi tarafından “2014 yılının en başarılı il belediye başkanı” seçilmişti. Başkan Recep Gürkan son olarak, siyaset, bürokrasi ve medya dünyasına yönelik haberleri ile gündem oluşturan Mebus Haber Dergisi’nin 11.sini düzenlediği ödül töreninde “Yılın Belediye Başkanları” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Kısa sürede, halkın içinden bir belediye başkanı olduğunu ve Edirne için önemli bir çok projeye imza atan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Bu ödüller çalışma şevkimizi daha da artırıyor ve başarı grafiğimizi daha da yukarılara taşıma hırsı veriyor. Edirne için daha da çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30