banner78
banner25

Gürkan

Geçtiğimiz gün Şükrüpaşa mahallesinde bulunan Prf.Dr.Tayyip Gökbilgin sokak ile Ali Rıza Efendi sokağın kesiştiği noktadaki yol yapım işindeki olumsuzluğu haber yapmamızın ardından Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan konuya hassasiyet göstererek ilgili birim sorumlularını yanına alarak incelemede bulundu.

Cadde üzerinde yapılan parke taş işini haberi okuduktan sonra öğrenen ve geçmiş dönemde yapıldığı bilgisini bizlere veren Belediye Başkanı Recep Gürkan gerekli çalışmanın yapılarak yolun düzgün bir biçimde tadilatının yapılacağını ifade etti.

Araçların askıda kaldığı yolun nasıl yapıldığına akıl sır erdiremediklerini belirten Gürkan “biz hala geçmiş dönemde yapılan bu ve benzeri hataları düzeltmekle uğraşıyoruz.Sizler gibi duyarlı gazeteciler haber yaparak vatandaşlar ise bizlere bilgi vererek bu yanlışları görmemizi sağlıyorlar.Basının önemli bir görevide budur.Bizde gereğini derhal yaparak bu türdeki yerlerin düzeltilmesini sağlıyoruz”diyerek bu ve benzeri yerlerin çok olduğunu kaydetti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30