banner78
banner25

Gürkan

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Recep Gürkan, son günlerde seçim yasaklarına rağmen gerçek olmayan anketlerin basın yoluyla ve sosyal medya yoluyla paylaşıldığını ifade ederek, “Edirnelilerb bu oyuna gelmezler. AKP’nin arka bahçesi DSP’ye de oyunu vermezler. 30 Mart akşamı Edirneliler CHP bayrağını yeniden Edirne Belediyesine dikecektir” dedi.

Edirne Belediye Başkan Adayı Recep GÜRKAN, emin adımlarla ilerliyoruz. Seçim çalışmalarımız halkımızın desteğiyle devam ediyor. Gittiğimiz her yerde halkımızın teveccühünü görmek, büyük desteğini hissederek çalışmalarımıza devam etmek bizlere büyük bir onur vermektedir. Daha çok çalışacağız. Bu güvene layık olacağız. Her zaman daha iyisi vardır. Biz daha iyisinin mücadelesini vereceğiz. Bu güne kadar gösterilemeyen iradeyi Edirne’ye hâkim kılacağız. Hayata geçireceğimiz projelerle bir yıl sonra tüm Türkiye’de Edirne konuşuluyor olacak dedi.

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Recep Gürkan yaptığı yazılı açıklamada, Edirnelilerin,  Cumhuriyetin, Atatürk ilke ve devrimlerinin en büyük savunucusu onurlu, şerefli insanlar olduğunu hatırlatarak, “Edirneliler bugüne kadar hiçbir oyuna gelmemiştir. Bugünden sonra da gelmeyecektir. AKP’nin arka bahçesi haline gelen DSP eliyle son günlerde yalan yanlış anketler basın ve sosyal medyada yayınlanmaktadır. Seçim yasaklarına rağmen yayınlanan anketlerin hepsinin yalan olduğunu halkımız da biliyor. Hatta yapılan anketin kimin tarafından yapıldığı da bizce bilinmektedir. Gerçek anket sonucunu yayınlayamadıklarını biliyoruz. Edirneliler 30 Mart’ta Edirne Belediyesi’ni tekrar CHP Belediyesi yapacaktır. Bu konuda kimsenin endişesi olmasın. Bu seçim kimin Belediye Başkanı olacağıseçimi değildir. Bu seçim Türkiye’nin ve geleceğinin belirleneceği bir seçimdir.Bu seçim vatan evlatlarıyla, bakan evlatlarının seçimidir. Hırsızlık, yolsuzluk yapanlarla, dürüstlerin seçimidir. Özgürlük isteyenlerle, yasakları getirenlerin seçimidir.

Halkımız bunun bilincindedir. Ona görede oyunu kullanacaktır. Gerçek hayatta olmayanlar, sanal alemde yaşayanlar, kendilerine sanal bir dünya kuranlar için son gün 30 Marttır.

PROJELERİMİZLE HALKIN KARŞISINDAYIZ

Gürkan, seçim çalışmalarında hiçbir partiyi veya kişiyi kötülemediğini de ifade ederek, “Biz yapacağımız hizmetleri halka anlatıyoruz.  Halkın taleplerini dinleyerek çözüm yolları için çalışıyoruz. Şimdiden yapacaklarımızı belirledik ve seçimlerden sonra halkımızın refahını arttırmak için çalışmalarımıza başlayacağız. Seçimle ilgili bir endişemiz yok ve hiçbir zamandaolmadı. Bugüne kadar yapamadıklarını, başaramadıklarını şimdi çıkıp meydanlarda yapacağım diyerek, kirli politika yaparak gezen adayların olduğunu duyuyoruz. Bu bizi üzüyor olsa da Edirne halkının her zaman arkamızda olmasının verdiği öz güvenle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30