banner137
banner25

Gürkan

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın kar-kış değerlendirme toplantısında Belediye eski başkanı Hamdi Sedefçi’ye cevap verdi.

Sosyal medya hesabından Edirne Belediyesinin başarısız olduğunu ve kendisinin tecrübelerinden istenilmesi durumunda faydalanılabileceğini belirten dönemin Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye Gürkan’dan cevap gecikmedi.Bir gazetecin “tecrübeli bir kişi sosyal medya hesabından ihtiyaç duyulması halinde yardım edebileceğini belirtmiş.Bu konuda tecrübelerinden faydalanmayı düşünürmüsünüz” sorusu üzerine açıklama yapan Gürkan“tecrübe saygı duyulacak bir değerdir,kavramdır.Daire müdürü arkadaşlarımızı görüyorsunuz,onların hepsi çok tecrübeli.Gerçekten ama gerçekten altını çizerek söylüyorum; Gerçekten tecrübesi olanların,iş yapma tecrübesi yada herhangi bir alanda tecrübesi olanlara ben çok saygı duyarım ve faydalanırım.O sözünü ettiğiniz arkadaşın hiçbir tecrübesinin olmadığını hepimiz biliyoruz.Hiç bir yeteneği olmadığını da biliyoruz.Bu iş Tunca kenarında oturup Tunca’dan balık tutmaya benzemez.7-24 emekçilerimle beraber alın terini akıtmaya bağlı bu iş.Edirne 30 yıl aradan sonra en çok karı gördü.Bu veriler Meteoroloji verileri.O tecrübeli arkadaşımızın döneminde hiç böyle bir kar yağmamıştı.Demek ki ortada bir tecrübe de yok.O tecrübeli arkadaşımız görevdeyken onu gören var mı piyasada çalıştığını?Selde,karda,yağışlarda var mı?Ben tecrübelerden ders alıyorum.Bakın daire müdürlerim burada ben onların hepsinden ders ve tecrübe aldım.Tecrübe olan yerde alıyoruz,ama olmayan yerde alacağımız bir şey yok! Neyi alalım?Olmayanı alabilirmisiniz?”şeklinde konuştu.

Belediye eski Başkanı Hamdi Sedefçi karla mücadele esnasında sosyal medya hesabından “Başkanlığım döneminde daha yoğun kar yağışlarının o zamanki imkanlara rağmen üstesinden gelmiştik. Sanırım mevcut belediye yönetimi bu işi bu akşam beceremediğini kabul etti. Hastane yolları bile kapalı durumdaymış. Halkımızın mağdur olmaması için beni arayabilir, tecrübelerimden faydalanabilirsiniz. Edirne için elimden geleni yapmaya hazırım. Belediyedeki yetkili arkadaşlar arayıp yardım alabilir, telefonlarım açık, adresim belli”demişti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30