banner78
banner25

Gürkan

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 92.yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, “Edirne’mizin düşman işgalinden kurtuluşunu, 92.yıla yakışır coşkuyla kutluyoruz.” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 25 Kasım Edirne’nin Kurtuluş Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Osmanlı’ya 92 yıl başkentlik yapmış Sultanlar Şehri, Şehirlerin Sultanı Edirne’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 92.yıl dönümünü kentimizde bu yıl çok özel etkinlikler kutlayacağız.

            Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milleti’nin bağımsızlığına kavuşması adına başlattığı kurtuluş mücadelesinin en önemli kalesi olan Edirne’de yaşayan bizler, 92 yıl önce verilen zorlu mücadelenin bilincindeyiz. Ve Edirne Belediye Başkanlığı olarak, bu kutlu günümüzde şehrimizin değişik mekanlarında tüm halkımızla birlikte ortak paylaşım içinde kurtuluş günümüzü kutlayabilmek adına konferans, sergi, şiir dinletisi ve halk konserleri organize ettik. 25 Kasım 2014 Salı günü saat 11:30’da Kurtuluş Şenliği Kortejimizle başlayacak olan etkinliklerimiz sergi, şiir dinletisi, halk konserleri ve en özeli de Solo Türk’ün gösteri uçuşu ile renklenecek. Tüm halkımızı, kurtuluşumuzun 92.yıl coşkusuna ortak olmaya bekliyoruz.

Ve başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyor; 25 Kasım 1922’de Edirne’mizin düşman işgalinden kurtuluşunda canlarını hiçe sayarak şehit düşen tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi de saygıyla anıyoruz.” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30