banner78
banner25

Güreşçiler başarıya doymuyor
 Edirne Belediyesi’nin güreşçileri katıldıkları 3 ayrı müsabakada yine dereceyle döndüler. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın kendilerine verdiği destek için teşekkür eden Edirne Belediyesi Güreş Antrenörü Talat Çelik, arkalarına aldıkları destekle, birçok başarıya daha imza atacaklarını söyledi.

30 Mayıs tarihinde Büyük Menderes Güreşleri’nde yer aldıklarını ifade eden Talat Çelik, yapılan müsabakada Küçük Orta Büyük Boy’da Soner Toto’nun üçüncü, Küçük Orta Büyük Boy’da Serkan Üğdüller’in birinci, Ayakboyu’nda Atakan Makas’ın birinci, Serkan Makas’ın ise üçüncü olduğunu söyledi.

Aynı tarihlerde Bulgaristan’ın Ruhyan Kasabası’nda düzenlenen turnuvaya da katıldığını anlatan Çelik, burada yapılan güreşlerde Büyük Orta Boy’da Selçuk Devriş birinci, Sedat Çelik’in ise ikinciliği elde ettiğini ifade etti.

31 Mayıs tarihinde Kağıthane Güreşlerinde de yer aldıklarının altını çizen Çelik, “Küçük Orta Boy’da Serkan Üğdüller ikinci, Ayakboyun’da Serkan Makas üçüncü oldu” dedi.

Elde ettikleri başarıdaki en büyük payın Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ait olduğunu anlatan Çelik, “Başkanımız Recep Gürkan ve Başkan Yardımcılarımıza bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı, en önemlisi bizlere olan inançları için teşekkür ediyorum. Kırkpınar’da daha büyük başarılara imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30