banner78
banner25

Geriye dönüp bakmadı bile!

Edirne’de dün akşam meydana gelen Trafik kazasında aşırı hız yapan bir sürücü genç bir kızın ölüm kalım savaşı vermesine neden oldu.

Şükrüpaşa mahallesi Güngör Mazlum caddesi üzerinde seyir halindeki 34 PK 3198 plakalı araç karşıdan karşıya geçmek isteyen 1997 doğumlu Rabia Karaca isimli genç kıza çarptı.Çarpmanın şiddeti ile aracın ön camına vuran kız havaya savrularak yere düştü ve ağır yaralandı.Sürücü aracı ile olay yerinden kaçarken ağır yaralı olan genç kıza ilk müdahale olay yerinden geçmekte olan bir hemşire tarafından ambulans gelene kadar yapıldı.Uzun süre kalp masajı ile genç kızı hayata tutundurmaya çalışan hemşirenin çabası kalbi duran kızın yeniden hayata tutunmasına neden oldu.Kalbi yendien duran kıza bu seferde 112 sağlık ekipleri müdahale etti.Yaklaşık 45 dakika süre ile kalp mesajı yapılan genç kız hayata yeniden döndü ve Ambulansla ağır yaralı olarak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil servisine kaldırıldı.Genç kız burada tedavi altına alındı.Durumu ağır olan genç kızın yoğun bakımda tutulduğu ve durumunu ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olayın görgü tanıkları aracın sürekli olarak ring halinde hızlı bir şekilde aynı caddeyi kullandığını,ve tehlikeli araç kullandığını,kaza sonrası durmadığını ve hızla olay yerinden uzaklaştığını ifade ettiler.

Olay yerinden kaçan ve plakası olayı görenler tarafından belirlenen araç ise kaçış istikameti boyunca park halindeki bazı araçlarada çarptı.

Suni gölet altında Sami Topçubaşı caddesi üzerinde terk edilmiş halde bulunan aracın yapılan sorgusunda İstanbul’dan kiralık olduğu ve ilk kiralamasının da kazayı gerçekleştiren Serkan Ç.isimli şahıs tarafından yapıldığı anlaşıldı.

Aracın terk edildiği cadde üzerinde soruşturmasını derinleştiren polis görgü tanıkları araç içinden inen iki kişi olduğunu ve koşarak kaçtıklarını,cep telefonları ile yakınlarını arayarak kaza yaptıkları bilgisi verdiklerini ve çaresizlik içinde yardım istediklerini duyduklarını belirttiler.

Kaza sonrası kazayı yapan gencin babası Cumhuriyet Polis merkezine getirilerek ifadesine başvuruldu.Olayın şüphelisi Serkan Ç. aranırken bu sabah saatlerinde karakola gelerek teslim olduğu öğrenildi.

Genç kız Rabia Karaca’nın Çanakkale’den bir arkadaşını görmek üzere Edirne’ye geldiği ve üniversitede öğrenim gördüğü biliniyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30