banner137
banner25

Genç girişimcilerin başkanı Üner oldu!
 Edirne Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren İl Kadın  Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri, yeni dönem başkanlarını belirlemek üzere sandık başına gitti. Yapılan seçimlerde İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun başkanı tekrar Elmas Aslan olurken, Genç Girişimciler Kurulu’nun yeni başkanı da    Serkan Üner oldu.

            Kurulların yürütme organı olarak görev yapan İcra Komitelerinin seçimli ilk toplantıları Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi birinci toplantısı Kurul Üyeleri, Elmas Aslan, Çiğdem Gegeoğlu, İlknur Özcan, Pınar Ersaçmış, Nükhet Uzunismail Su, Aysun Saka, Seval Gemici, Sevim Adalı, Nil Sirel Akbaş, Berna Tanyolaç, Derya Akdan, Eylem Ezerçe, Necla Dev, Emine Günay, Gamze Duvan'ın katılımlarıyla gerçekleşirken İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi birinci toplantısı da Kurul Üyeleri,  katılımıyla gerçekleşti.

            Önümüzdeki dönemde Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitelerinin Başkan ve Başkan Yardımcıları Kurul üyeleri tarafından belirlendi. Yapılan seçimde Kadın Girişimciler Kurulu’nun yeni başkanı Elmas Aslan  olurken, Başkan Yardımcılıklarına    İlknur Özcan,  Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'nı temsil eden üyelerden Berna Tanyolaç, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası'nı temsil eden üyelerden  Seval Gemici  Edirne Ticaret Borsası'nı temsil eden üyelerden de Nil Sirel Akbaş seçildi. 

  Genç Girişimciler Kurulu’nun ise yeni başkanı Serkan Üner olurken, Başkan Yardımcılığı görevlerine ise   Olgun Bulut, Ahmet Ömer Altıerler ve Edirne Ticaret Borsası'nı temsil eden üyelerden  Ayhan Dinç    seçildi.

            Seçimin ardından Kadın ve Genç İl İcra Kurulu Üyeleri ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve  Meclis Başkanı ile görüştü. Zıpkınkurt ve Eren  İcra Kurulu Üyelerini tebrik ederek yeni çalışma döneminde başarılar diledi. Önceki dönem Kadın ve Genç girişimciler kurullarına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eden Zıpkınkurt:” Kurullara yeni katılan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Kadın ve Genç Girişimciler kurullarında yer almak için gösterilen yoğun ilgiden büyük memnuniyet duydum. Bu yoğun ilgi, Edirne'de  sivil toplum kültürünün geldiği noktayı görmek adına son derece önemli bir göstergedir. İlimizde ve bölgemizde yapacağınız başarılı çalışmalarla  İlimiz deki girişimcilere örnek olacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

            Daha sonra Kadın ve Genç Girişimciler Kurul Üyeleri ETSO Başkanları  ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kenan diler 9 yıl önce

Geç bay ve bayan arkadaşlara başarılar dilerim hayırlı ve uğurlu olsun iyi calismalar

banner30