banner78
banner25

Gazetecilerle Turizmi değerlendirdi!

Bir süredir Edirne Turizm konusunda çalışmalar yapan ve oluşturulan çalışma grupları başta olmak üzere toplumun her kesimi ile göreve geldiği günden buyana toplantılar yaparak fikir alış verişinde bulunan Vali Özdemir gazetecilerle de bir araya gelerek önerileri dinledi.

İl Özel İdaresi’nde sabah kahvaltısında gazetecilerle bir araya gelen Vali Özdemir turizm konusunda gazetecilerin önerilerini dinledi.

Sürekli olarak eleştiren bir konumda olan gazetecilerin sahada olduğunu ve kentin sorunlarını yaşayan kişilerle devamlı olarak istişare ettiğini belirten Vali Özdemir kahvaltı sonrasında gazetecileri dinleyerek sorunlar ve çözüm önerilerini tek tek not aldı.

Vali Özdemir “gazeteci olaylara her açıdan bakıyor.Çünkü gazeteci hem siyasi açıdan bakacak,hem idari açıdan bakacak,hemde vatandaş gözüyle bakacak.Onun için gazetecilerin bakısı farklı olur diye değerlendiriyorum ben.Çünkü gazeteci bakış açısı önemli.Eleştirel bir bakış açısıda var.Problemlerin somut olarak tespiti ve bunların yansıtılmasıyla da ilgili gazetecilerimizin bir bakış açısı var.Biz olaya idare açısından bakıyoruz.Ben değerlendirirken idare anlamında yönetim anlamında ve kendime belki problem olmayacak şekilde bakıyorum.Ama sizler işin kendiniz açısından baktığınız kadar toplum açısından problemdi problem değildi, daha bağımsız daha özgür bakabiliyorsunuz”dedi.

Toplantıya Vali Yardımcısı  Mustafa Karslıoğlu, İl Kültür Turizm Müdürü  Ahmet Hacıoğlu ile Edirne’de görev yapan gazeteciler katıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30