banner137
banner25

GAZDAŞ hizmet çıtasını yükseltti!
GAZDAŞ Trakya Bölge Müdürlüğü yaptığı değerlendirme toplantısı ile Edirne basınından tam not aldı.Geçirdiği sıkıntılı ve sancılı dönem sonrasında Edirne basının da yer alan haberler üzerine tepeden tırnağa değişim kararı alan Gazdaş Trakya Bölge Müdürlüğü abonelerin sorunlarının çözülmesi için adeta yenilenmeye gitti.
Lalezar restoranda düzenledikleri basın toplantısında Edirneli gazetecilerle bir araya gelen Gazdaş yöneticileri sıkıntıların giderilmesi konusunda işin başına konusunda uzman bir ismin atanmasını yaparak Edirne basınından tam not aldı.
Bilindiği üzere Edirne’de Makine Mühendisleri Oda Başkanlığı görevini yürüten Cumhur Pekdemir boşalan Gazdaş Aş Edirne büro müdürlüğü görevine getirilerek Edirne’de yeni bir anlayış ile iş baş yaptı. Düzenlenen basın toplantısında Edirne’deki son durum ve gelinen nokta konusunda açıklamalar yapan Gazdaş yetkilileri çalışmalar ve yeni düzenledikleri kampanyalar hakkında da bilgi verdi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Gazdaş Trakya Bölge Müdürü Tamer Akaslan Trakya’da şu ana kadar toplam 270.000 bağımsız birimin doğal gaz alt yapısı tamamlandığını, 2012’de ise 41.000 adet bağımsız birimin aboneliğini gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirterek yılın sonunda toplam 160.000 abonenin doğal gaz kullanabileceğini belirtti.
 
Akaslan geçmiş dönemlerde yaşanan sıkıntıları çok iyi bildiklerini ve bunları aşılması için gerekeni yaptıkların belirterek abone olmayı düşünenlerden de bir an önce davranmalarını istedi ve yığılmaları engellemek ve gaz açımı konusunda kış ortasına kalmamak için vatandaşlarında üzerine düşeni yapmalarını istedi.Bu nedenle özel bir slogan ürettiklerini ve yaptıkları bir çağrışımla “sakın geç kalma erken gel”adını verdikleri bir kampanya ile abonelerinin karşısına geldiklerini belirten Akaslan “gaz abonesi olmak isteyen vatandaşlarımız yaz ayında bize gelir ve abonelik işlemlerini yaptırarak tesisat döşenmesi işinde firmalarla anlaşmalarını yaparsa sorun yaşamayacaklardır.Bunun için vatandaşlarımız erken müracaat yaparak yığılmaları önlemiş olurlar”dedi.
Edirne il müdürlüğüne atanan Cumhur Pekdemir ise Edirne ilinin konuya ilşikin sorunlarını çok iyi bildiğini ve aboneleri tanıdığını belirterek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.Pekdemir konuşmasında “Edirne’de bugüne kadar   yaklaşık 37 milyon TL’lik yatırım yaptık. 370 km polietilen ve 32 km çelik boru hattı ürettik. Bugün Edirne’nin yüzde 95’i doğal gaz kullanabilecek durumda. Montajı yapılan 6.577 servis kutusu ile 40 bin abonemize ulaştık. 2012’de ise doğal gazdan 20 bin abonenin daha yararlanmasını hedefliyoruz” dedi. 
Doğal gazın sunduğu konfor ve kolaylıkla tanışan kişilerin akraba, komşu ve çevrelerine tavsiyeleriyle, bu yakıta olan ilginin her geçen gün arttığını ifade eden Cumhur Pekdemir, “Başvuru, iç tesisat yapım ve onay süreçlerini de göz önüne alarak, vatandaşlarımızı; yoğun başvuruların olduğu kış aylarını beklemeden, daha erken başvuru yapmaya davet ediyoruz. Doğal gaz aboneliğinde tüm ödemelerde avantaj sunan kampanyamızın sloganı, ‘Sakın geç kalma erken gel!’ Abonelerimiz Garanti Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Akbank kredi kartları ile abonelik bedelini 6 taksitte, güvence bedelini 4 taksitte ödeme imkanına sahipler. Ayrıca Societe Generale’in tüketici kredileri markası olan KrediVer ile anlaşma yaparak abonelerimize iç tesisatlarının yapımı için kredi olanağı sunuyoruz. Mayıs ayı itibariyle, abonelik işlemlerine başlayan vatandaşlarımız, çok uygun ödeme fırsatlarına sahip olacak ve tüm işlemlerini kış yoğunluğuyla karşılaşmadan çok daha hızlı şekilde tamamlayabilecekler” diyerek kampanya hakkında bilgi sundu.
Gazdaş kapmaya detaylarına ilişkinde KrediVer Kurumsal Müşteriler Müdürü Gökhan Orhun ve Kurumsal Müşteriler Direktör Yardımcısı Ahmet Ersunan da düzenlenen kampanyaya ilişkin anlatımlar yaparak 12 aydan 36 aya varan vadelerle abone olmak isteyenlerin cebini düşündükleri bir kampanya yaptıklarını ifade ettiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30