banner78
banner25

Gaz kokusundan bihaberiz!
Kıyık’ta bir apartmanın elektrik panosundan gelen kokuları vatandaşların gaz kokusu diye bildirmesi ekipleri seferber etti.
 
Kıyık caddesi üzeri Göğüs hastalıkları hastanesi karşı sokağında ki bir apartmanın dış duvarında asılı bulunan ve Tredaş’a ait olduğu bilinen elektrik kofralarının bulunduğu panodan duman çıkınca vatandaşlar kokunun hemen yanda bulunan gaz kutusu içinden geldiğini sanarak durumu polis ve itfaiyeye bildirdiler.Kısa sürede olay yerine gelen ekiplerinde gaz kokusu olduğu yönünde verdiği bilgi Tredaş’ın ve Gazdaş ekiplerinin olay yerine gelemsi ile son buldu.Kokunun elektrik panosundan geldiğini ve kabloların pano bağlantı noktalarında meydana gelen gevşeklik yüzünden erimeye başladığını ifade eden görevliler alevlenmek üzere olan kofraya yangın söndürücü ile müdahale ettiler.Kısa süreli paniğin yaşandığı caddede polis geniş güvenlik önlemi alarak işi şansa bırakmadı.
Mahallede kısa süreli paniğe neden olan Doğalgaz kokusunu ise ayırabilmesi gereken ve olayın yaşandığı yerde iş yerleri bulunan bir firmanın olması ve kokuyu ayırt edememesi ise dikkat çekti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30