banner78
banner25

Gardiyanı yaraladı!

Edirne Tarım Açık Cezaevinde bu sabah saatlerinde meydana gelen bir olayda cezaevi infaz koruma memuru bıçakla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kasten adam öldürmek suçundan 15 yıl hüküm giymiş olan Erman Sezer isimli mahkum sabah yoklaması sonrasında çalışmak üzere gönderildiği görev yerine gider.Verilen işi yapmamakta ısrarcı olduğu görülen mahkum ile 15 yıllık Baş memur Ramazan Gürler arasında tartışma çıkar.Tartışmanın büyümesi ile üzerinde bulunan bıçağı çekerek görevli memuru üç yerinden bıçaklayan hükümlü, daha sonra Tarım Açık Cezaevinden firar etmeyi başarır.

Mahkumun Tem otoyolu istikametine doğru kaçtığını belirleyen İnfaz mamurları ile İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler yaptıkları sıkı arama sonrasında hükümlü Erman Sezer’i cezaevi yakınında ki otoyol köprüsü altında saklanmış bir şekildeyken yakalamayı başardılar.Kısa süre içinde yakalanan tutuklu daha sonra gözetim altına alındı.

Aldığı bıçak darbeleri ile yaralanan Baş memur ise tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.İnfaz memurunun durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı belirtildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30