banner78
banner25

Evini ateşe verdi!

Kocasinan Mahallesi 33’ncü sokak üzerinde bulunan Sadıkoğlu apartmanında oturan akli dengesi bozuk bir kişi oturduğu konutu ateşe verdi.

Edinilen bilgiye göre,112 ekipleri psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir vakaya müdahale için belirtilen adrese yola çıktı.112 ekiplerinin geldiğini gören ve psikolojik sorunları olduğu bilinen Erdal S.(40) isimli şahıs ilk olarak evin kapısını içeriden kilitleyerek müdahale yapılmasına engel oldu.Polisin olay yerine gelmesi ile birlikte 5. katta bulunan evini ateşe veren ve ev içindeki yatakları yakan Erdal S. İtfaiye’nin müdahalesi sonrasında açılan kapıdan kaçmayı başardı.

Yangının büyümeden kontrol altına alınması sonrasında mahalle halkı büyük panik yaşarken Tredaş ve Gazdaş ekipleri hem enerjiyi hemde gazı keserek olası bir tehlikenin önüne geçmiş oldular.

Polis ekipleri ilk yaptığı sorgu sonrasında evini ateşe veren şahsın psikolojik sorunları olduğunu ve itfaiyenin müdahalesi sırasında açılan kapıdan kaçtığını belirledi.Çevrede akli dengesi bozuk olan şahsın aranmasına verilen eşkal doğrultusunda devam eden ekipler Erdal S.isimli şahsı kısa sürede Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yakınlarında yakalamayı başardılar.Gözaltına alınan şahıs Cumhuriyet Polis merkezine götürülerek ifadesi alındı.Olayla ilgili soruşturma sürerken,şahsın daha önceden de bu tür bir eyleme kalkıştığı mahallede tedirginlik yarattığı öğrenildi.Olayda şans eseri can kaybı yaşanmazken evde maddi hasar meydana geldi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30